Recepty
Herbert Limonády
Príprava
Litrový džbán naplníme ľadom, nalejeme sirup, pridáme ovocie a byliny, zalejeme vodou alebo sódou a dôkladne premiešame. Dozdobíme vetvičkami byliniek, plátkami ovocia, prípadne citrusovými kôrami alebo sušeným ovocím.
Pomer riedenia
1 l džbán 8 cl sirupu
1/2 l džbán 4 cl sirupu
3 dc pohár 2,5 cl sirupu
Herbert Alkonády
Príprava
Pohár naplníme ľadom, pridáme sirup a alkohol. Druh alkoholu vyberáme v závislosti od príchuti sirupov. Následne zalejeme vodou/sódou a dochutíme, vyladíme a dozdobíme. Pri alkonádach odporúčame pridať citrusovú šťavu, dokáže zjemniť pridaný alkohol čím dosiahneme dokonale vyváženú chuť.
Pomer riedenia
1 l džbán 8 cl sirupu 12 cl alkoholu
1/2 l džbán 4 cl sirupu 6 cl alkoholu
3 dc pohár 2,5 cl sirupu 4 cl alkoholu
#1
2 cl Malina & Ruža
2 cl malinového puré
5 cl
1 cl limetová šťava
sóda
#2
2 cl Malina & Ruža
3 cl grepfruit červený
5 cl Toison Dry Gin
sóda
#3
2 cl Malina & Ruža
3 čerstvé maliny
Prossecco/suché šumivé víno
sóda