Zázvorový imuno-šot je skvelým ochrancom našej imunity v tomto nepriaznivom období. O imuno-šotoch už pravedepodobne väčšina z vás vie, že obsahujú zázvorovú šťavu, med a citrón. V žiadom prípade sme vás touto klasickou kombináciou nechceli unudiť. :) Vymysleli sme alternatívu, vďaka ktorej chutia zázvorové šoty oveľa chutnejšie a originálnejšie!


Náš prvý imuno-šot obsahuje okrem troch zázračných surovín aj bio rakytník z Tvrdošoviec, jablkovú šťavu, čierne korenie a 100% bio kurkumu, ktorá je získavaná od skupiny farmárov dodžiavajúcich pravidlá organického farmárčenia priamo z Indonézie. Obsiahnuté látky sú antioxidačné, protizápalové a majú množstvo priaznivých účinkov na náš organizmus. Najvýznamnejsie šú vitamíny C,B,D,beta-karotén a z minerálnych látok vápnik, horčík, železo a mnoho ďalších.

Druhý imuno-šot je obohatený o echinaceu, ktorá sa užíva pri prechladnutí, ako podpora horných dýchacích ciest, ale aj pri kožných problémoch. Ďalej obsahuje jablkovú šťavu, plod bazy čiernej, mätu a slez maurský, ktorý je známy ako prírodný všeliek. Táto kombinácia všetkých ingrediencii doslova katalizuje liečivé poklady ukryté v každej jednotlivo. Budete cítiť mocnú a zároveň lahodnú chuť byliniek, ktorá prehreje celé vaše telo.

V každej flaštičke je obsiahnutá odporúčaná dávka na dva dni, keďže vám na jeden deň pokojne stačí jedno poldeci tohto života-budiča! Ak by vám bolo 0,1l balenie málo, máme pre vás nachystané aj 0,5l, ktoré zabezpečí prísun vitamínov počas 10 dní.

Kúpou našich imuno-šotov nepodporujete len našu prácu, ale aj slovenských pestovateľov a dodávateľov surovín. Doprajte odmenu svojmu telu a nadopujte sa vitamínovou bombou, ktorá v neposlednom rade skvele chutí. Naďalej si viete zakúpiť imuno-šoty pohodlne aj cez náš eshop.

Herbert Essentials, Štefánikova 3, Trnava 91701, 0908381910, info@herbert.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info