Máme super správy pre našich obchodných a gastro partnerov! Herbert sirupy si budete môcť objednať oveľa pohodlnejšie a rýchlejšie. Spojili sme sily s Lunysom a čoskoro si už naše produkty budete objednávať priamo cez lunys.sk.

Táto zmena prináša hneď niekoľko výhod:

  • - rýchlosť vybavenia objednávky - sirupy budú u vás oveľa rýchlejšie,
  • - objednávky bude možné doručiť aj počas víkendu,
  • - okrem našich produktov si môžete na jednom mieste objednať aj iné produkty (ovocie, zeleninu a všetko ostatné, čo Lunys ponúka).

Ako prejsť na systém objednávania cez Lunys?
V najbližších dňoch vás bude kontaktovať obchodný zástupca, ktorý s vami prejde všetky dôležité  . Ak by ste zatiaľ mali akékoľvek otázky, napíšte nám na info@herbert.sk.

Lunys je jedným z najvýznamnejších dodávateľov ovocia, zeleniny a potravinového sortimentu v sektore HORECA na Slovensku. Zásobujú hotely či iné ubytovacie zariadenia, reštaurácie, kaviarne, bary, závodné jedálne a iné stravovacie zariadenia. Až 2500 gastro prevádzok zverilo dodávanie potravín práve do ich rúk.


Veľkou výhodou objednávania cez Lunys je servis a sortiment. Vďaka non-stop call centru si klienti môžu hlásiť svoje objednávky pokojne aj o polnoci a bez problémov ich ráno doručia.

Z dvoch skladov v Poprade a Bratislave, zabezpečujú denný rozvoz takmer do všetkých regiónov Slovenska.

Herbert Essentials, Štefánikova 3, Trnava 91701, 0908381910, info@herbert.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info