Narodeniny, meniny, poďakovanie, milé potešenie samého seba alebo vášho blízkeho človeka. Keďže myslíme aj na takéto príležitosti, vymysleli sme pre vás darčekové balíčky, ktoré vám uľahčia dlhé vymýšlanie darov a prekvapení. Tento balíček urobí radosť každému milovníkovi chutných a praktických vecí.


Smaltované hrnčeky sú už našou dlhoročnou tradíciou. Tento rok nás veľmi teší, že ich prinášame rovno k vám domov! Smaltovaný hrnček je skvelý na domácu výrobu horúceho alko aj neako Herbert drinku a taktiež je vhodný na kávu a rôzne horúce nápoje. Okrem domáceho prostredia sa skvele hodí na dlhé túry, prechádzky v prírode, či na skrášlenie ťažkých dní vo svojich pracovniach a kanceláriách. Daj ostatným okolo seba vedieť, z čoho sa pije Herbert najlepšie!

Herbert x FunnySOX je jedna z kolaborácií, z ktorých sa nesmierne tešíme. Tieto veselé ponožky sú vyrobené z príjemného materiálu. Nemusíte sa báť o ich kvalitu, keďže si uchovajú svoju farbu a tvar aj po častom praní. FunnySOX je 100% slovenská značka, ktorá je jedna z najlepších na našom trhu. 

Touto milou krabičkou môžete potešiť naozaj kohokoľvek. V tomto boxe nájdete 5 najobľúbenejších sezónnych druhov sirupov, ku ktorému vám pribalíme aj malý receptár s nápadmi na horúce drinky. Môžete sa tešiť na sirupy: Malina & Ruža, Tymián & Citrón, Rakytník & Mandarínka & Earl Grey, Červené jabĺčko a Ibištek & Zázvor. Recepty sú naozaj jednoduché a napriek tomu chutia skvele.

Balíček obsahuje milý smaltovaný hrnček s logom Herbert, ponožky s logom Herbert, 0,35l sirup Herbert a to všetko v krásnej krabičke, ktorá je taktiež s naším logom. Budeme sa veľmi tešiť, ak budeme môcť byť súčasťou vianočného obdobia našich milých herbeťákov.

Herbert Essentials, Štefánikova 3, Trnava 91701, 0908381910, info@herbert.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info